Damarin 732/ 762

De tendersloep Damarin 732 Xtender is het moderne vervolg op de 640. Er zijn in het interieur dan ook verschillende overeenkomsten zoals de verdiepte voorvloer het verzonken voordek e.d.

Een moderne romp is het resultaat van de samenwerking met Studio Delta. Zowel met hoge als lage snelheden heeft deze tender zeer goede vaareigenschappen. Het geïntegreerde zwemplateau en open spiegel zorgen voor een uitstekende instap. De rugleuning is een uitneembaar gedeelte zodat het zwemplateau nog beter bereikbaar is.

De zelflozende kuip heeft drie flinke afvoeren. De motor is uitstekend bereikbaar doordat een gedeelte van de vloer mee scharniert met de motorkist, waar zich overigens een kooktoestel in bevindt. Aan weerszijden van de kuip bevinden zich consoles met 3 afsluitbare kasten en ruimte voor een koelkast en een wasbak.

Er is veel zithoogte onder de buiskap omdat de voorbanken verlaagd zijn. De voorbanken zijn 2 meter lang en met de vulstukken ontstaat een riante slaapplaats/ zonnedek. Onder het voordek bevindt zich nog een groot pluspunt van deze tender: een zeer royale toiletruimte. Door gebruik te maken van schuifdeuren is deze ruimte altijd bereikbaar, ook als het zonnedek erin ligt.

Deze tendersloep is trailerbaar dankzij zijn geringe breedte van 2.55 mtr. en gewicht van 1500 kg. Zo worden mooie buitenlandse bestemmingen met de eigen boot werkelijkheid.

Lengte o.a.
7.32 m.
Breedte o.a.
2.55 m.
Diepgang
0.60 m.
Doorvaarthoogte
1.20 m.
Gewicht
1.500 kg
Vermogen
27 tot 110 pk
CE norm
C