Damarin 640/ 642 Cabin

De compacte afmeting zorgt ervoor dat de Damarin 640 Cabin een van de weinige trailerbare kajuitsloepen. Hierdoor worden buitenlandse vaarvakanties met uw eigen boot werkelijkheid.

De vaareigenschappen zijn net zo goed als de 640 MPV omdat het dezelfde romp is. Ook het interieur is nagenoeg hetzelfde. Alleen de voorbanken zijn 15 cm. lager om voldoende zithoogte te creëren zonder dat de kajuit te hoog wordt.

De sandwich constructie van de kajuit zorgt behalve voor een licht en sterk geheel ook voor een goede geluid- en warmte isolatie. bovenop het kajuitdak staan RVS handrelingen om veilig, via de brede gangboorden, voorop te komen.

Vier patrijspoorten van RVS, waarvan er twee open kunnen geven voldoende licht en uitzicht. Binnen in de kajuit is er ruim plaats voor een 2 persoons slaapplaats, onder de zitbanken is voldoende bergruimte voor de persoonlijke bagage van twee personen.

De consolekasten bieden voldoende ruimte aan een kommaliewant en proviand. In de motorkist is standaard een voorziening voor een 2-pits spiritus kooktoestel en een toilet en wasbakje kunnen ook ingebouwd worden.

Lengte o.a.
6.40 m.
Breedte o.a.
2.40 m.
Diepgang
0.60 m.
Doorvaarthoogte
1.18 m.
Gewicht
1.250 kg
Vermogen
12 tot 42 pk
CE norm
C