Damarin 732 Cabin

In 2013 introduceerden wij de Damarin 732 Xtender, een moderne tender die samen met Studio Delta ontwikkelt is.  Dit bleek een gouden greep. De ideeën voor een kajuituitvoering waren er meteen al maar nu is de Damarin 732 Cabin een feit.

De kajuit heeft een fraaie belijning en is mooi laag zodat het zicht goed is. De flush verlijmde ruiten passen helemaal in deze tijd. De kajuitingang is maar liefst 1,50 mtr. breed waardoor de kuip en kajuitruimte één geheel vormen. Toch is deze afsluitbaar met schuifluik en schotten van stevig acrylaat. Dit resulteert in een panoramaview wanneer men binnen zit.

Het ruime afsluitbare toilet is slim ingebouwd voorin in de punt. Dankzij de schuifdeuren kan men altijd gemakkelijk naar het toilet, ook als de slaapplaats dicht ligt.
Standaard staat de stuurstand achterin, naar wens kan deze bovenop de motorkist worden geplaatst. De bereikbaarheid van de motor is uitstekend door de mee scharnierende vloer.

Wasbak, koelkast en kooktoestel zijn onzichtbaar weggewerkt en er zitten tal van slimme opbergruimtes in de boot. Het is zelfs mogelijk om onder de kuipbanken 2 slaapplaatsen te maken, in feite heb je dus een achterkajuit zonder dat je dit van buiten ziet.

 

Afmetingen:               7.32 x 2.55 x 0.60 m.             Doorvaarthoogte:      1.40 m.
Gewicht:                     1600 kg                                  Standaardmotor:        Vetus 27 pk diesel
Prijs:                           € 65.500,-                               Max. motor:               Yanmar 110 pk